Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın esnasında emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapılardır.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda deyiş tamlanan noktalarda belli başlı müddet ısı ve flama geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

örgüda yangın çıkması halinde sıcaklık ve esrar yangın kapısı sebebiyle özelliklerine sargılı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş yapıda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın kapılarının asayiş sertifikaları da fiyatını etkileyen bir faktördür. Baplar, EN yahut UL gibi standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara ehil olmalıdır.

Sülale ve ofis kadar mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya çın açılmaktadır.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması müstelzim yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi bulunan ve sıfır özelliğe göre değdavranışkenlik gösterecektir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda mütehassıs olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Yangın Merdiveni Kapısı Dışarıda dü türap contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme zifoslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya yakınlarında açılmaktadır.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı esna otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Eğer bir yangın kapısı dâhilin yükselmek mesafeştırması örgülıyor ise bu durumda en elleme opsiyon ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı yangın kapısı ile onaylamak ve buna nazaran en selim fiyatı kazanmak olacaktır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Report this wiki page